SEO usluge u našem arsenalu

Pružamo kvalitetne i profesionalne SEO usluge kako bi tvoj brend, uslugu ili proizvod katapultirali na prvu stranicu Gugla. Koristimo proverene tehnike za optimizaciju sajta koje donose organske posete i uvećavaju prihod.

SEO Audit

Duboka i detaljna analiza postojećeg sajta i konkurencije za određenu nišu. Analiziramo tržište, ukazujemo na potencijal, mane i prednosti. Osmišljavamo i primenjujemo odgovarajuću SEO strategiju kako bi tvoj sajt postao vidiljiv ciljnoj grupi prilikom pretrage ključnih reči.

On-Page SEO

SEO optimizacija koja podrazumeva optimizaciju portala ili internet prodavnice, takođe HTML koda. Na ovaj način udaraju se temelji za uspešne SEO rezultate i pomaže Guglu da bolje i preciznije razume suštinu tvog sajta.

Off-Page SEO - Link building

Vrsta SEO optimizacija koja se koristi da bi se izgradio autoritet i kredibilitet sajta ili e-commerce prodavnice. Kvalitetnim beklinkovima i link building strategijom gradimo prepoznatljivost sajta i osnažujemo autoritet tvog domena.

Istraživanje ključnih reči

Ključne reči predstavljaju deo SEO optimizacije putem kojih posetioci traže uslugu ili proizvod. Detaljnom analizom ustanovljavamo šta žele i za čim tragaju. Zatim te ključne reči koristimo kako bi tvoja web stranica ili internet prodavnica postala njihov broj 1 izbor za kupovinu.

SEO copywriting

Uz odgovarajuće kjučne reči, kreiramo sadržaj s ciljem da se tvoj proizvod ili usluga rangiraju na najboljim pozicijama. Simfonijom kreativnosti i razumevanjem posetioca, dolazimo do potencijalnih mušterija.

Tehnički SEO

Analiza kompletnog web sajta podrazumeva brzinu sajta, kodove, prilagođenost mobilnom telefonu i druge faktore, kako bismo ustanoviti i otklonili nedostatake, te udarili temelj za kreiranje kvalitetnog SEO sadržaja.

Lokalni SEO

Lokalna optimizacija sajta služi da poveća prepoznatljivost i vidljivost za upite lokalnog tipa. Ako je tvoj proizvod usko vezan sa neki grad, opštinu ili područje, onda je lokalni SEO najbolja opcija za tvoj biznis.